GRATIS Inspiratiesessie

Zet vandaag de eerste stap naar meer energie, rust in je hoofd en balans in jouw leven!

Je bent een drukke moeder en je bent dol op je kinderen. Je hebt alles waarvan je ooit hebt gedroomd. En toch voelt het voor jou anders…

Je energie is soms ver te zoeken. Je bent uitgeput, onzeker en gestresst. Je hebt steeds vaker het gevoel dat je tekort schiet. Het woordje ‘moeten’ spookt constant door je hoofd. Tijd voor jezelf om even te ontspannen is er niet. Daar heb je het veel te druk voor. Je lontje lijkt steeds korter te worden en de balans in jouw leven is ver te zoeken. 

R

Snak je naar meer rust in je hoofd en in je lijf?

R

Wil je meer tijd voor jezelf zonder je hier schuldig over te voelen?

R

Verlang jij naar meer balans tussen je gezin, je werk en je vrije tijd?

R

Zou je meer willen genieten van je kinderen?

R

Maar heb je geen idee hoe?

Geef je dan vandaag nog op voor een GRATIS inspiratiesessie!

In dit 30 minuten durende gesprek kijk ik met je mee wat jouw eerste stap kan zijn naar meer energie, rust in je hoofd en balans in jouw leven.

Je krijgt ten minste 2 gouden tips of inzichten waarmee je direct nog aan de slag kan.

Ik heb iedere week slechts twee plekken in mijn agenda voor deze gratis inspiratiesessie.

Vooraf vraag ik je daarom om ter voorbereiding een simpel vragenformulier in te vullen. Ik kan me dan voorbereiden op de sessie en jij bent er van verzekerd dat ik van waarde voor je kan zijn.

Zodra je het formulier hebt ingevuld neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Gun jij het jezelf?

En je gezin?

Nu alvast aan de slag?

Download dan hieronder helemaal gratis mijn E-book en zet vandaag nog die eerste stap op weg naar Meer Energie en Rust in je hoofd!

Over mij

Ik ben Liza, moeder van twee en coach voor worstelende moeders. Mijn missie is om jou te laten genieten van het moederschap en alle andere mooie dingen in jouw leven. Ik help je op weg naar meer energie, zelfvertrouwen, rust in je hoofd en tijd voor jezelf.  Ik help jou om je steviger in je schoenen te laten staan en jezelf (weer) op de eerste plek te zetten. Ik geloof er namelijk in dat jij als moeder pas goed voor je gezin kan zorgen als je eerst goed voor jezelf zorgt.