Gratis inspiratiesessie

Wil je weten wat jij kan doen om meer rust en balans te creëren in jezelf én in je gezin? Wil je meer genieten van het moederschap en van al die andere dingen waar je ook happy van wordt? Boek dan jouw gratis inspiratiesessie!

Tijdens de sessie bekijken we samen wat ik voor je zou kunnen betekenen. Geheel vrijblijvend. Ook kijk ik met je mee naar wat jouw eerste stap kan zijn naar meer rust en balans.

5 Tips voor Meer Energie en Rust in je hoofd

Wil je niet wachten en direct beginnen? Dan heb ik iets moois voor je!

Met behulp van mijn GRATIS e-book kan je aan de hand van 5 concrete tips meteen aan de slag om die ó zo gewenste rust en balans voor jezelf te creëren.  Maar let op: alleen als jij in actie komt zul je het verschil gaan merken!

Podcast

Dé podcast over persoonlijke ontwikkeling, het maken van tijd voor jezelf en het houden van balans tijdens het moederschap: dat is de Happy me Happy mama podcast!

Hier vind je inspirerende interviews met bekende en minder bekende moeders die bereid zijn hun tips en adviezen met jou te delen over hoe zij iedere dag het beste uit zichzelf halen terwijl ze ook de zorg hebben voor hun gezin.

Meditaties

Kies voor jezelf en gun jezelf de tijd en ruimte om écht even stil te staan en in te checken bij jezelf. In te tunen bij datgene waar jij nu behoefte aan hebt. Luister mijn meditaties voor moeders hier. In de ochtend, avond of gewoon even als momentje voor jezelf.

Blog

Om je een inkijkje te geven in mijn reis door het moederschap schrijf ik regelmatig een blog voor Mamaplaats. Ik maak het niet mooier maar vertel het gewoon zoals het is. Open en eerlijk.