Stuur een bericht

11 + 15 =

Veelgestelde vragen

Is dit iets voor mij?

Kijk, het is eigenlijk niet aan mij om hier op te antwoorden. De vraag is namelijk niet ‘is dit iets voor mij’, maar ‘ben ik bereid om voor mezelf te kiezen’? Ben je bereid om stappen te zetten en actie te ondernemen? Dan zou ik zeggen: ja zeker! Maar, om eerst even te checken of wij een goede match zijn kun je geheel vrijblijvend een inspiratiesessie inplannen. Dit kost je niets en helpt jou om te besluiten of dit iets is waar jij écht voor wil gaan.

Wat kan ik verwachten?

Wat je kan verwachten is dat ik jou help om na te denken wat jij wilt en hoe je dit kan bereiken. Ik kom niet met oplossingen, maar stel je wel de juiste vragen waardoor jij tot besluiten kan komen over wat jij nodig hebt. Ik zal je ondersteunen en naar je luisteren, maar schroom niet om eerlijk tegen je te zijn en je te confronteren.

Ik ben empathisch ben, maar ook een (meestal) liefdevolle schop onder je kont kan geven. Dit alles doe ik met veel passie en liefde om jou in staat te stellen het beste uit jezelf te halen en jouw dromen te bereiken.

Hoe veel tijd neemt het in beslag?

De gesprekken duren 60 tot 75 minuten. Daarbij krijg je per gesprek huiswerk. Hier kan je zo veel en zo weinig tijd aan besteden als je zelf wilt, maar ik raad je aan om er ten minsten een halfuur tot een uur per week voor vrij te maken. 

Ik twijfel nog...

De enige vraag die ik je in dit geval wil stellen is: wat wil je écht? Wat is voor jou nu écht belangrijk? 

Er is namelijk nooit echt een goed moment om te starten. Er zullen altijd redenen zijn om het niet te doen. Maar als jij blijft uitstellen ontneem je jezelf ook de kans om nu eens écht voor jezelf te kiezen en optimaal te kunnen genieten. En zeg nou zelf: dat is toch wat je het allerliefste wilt?

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, het bedrag kan in twee termijnen van 305 euro betalen.

E-book

Kan je niet wachten en wil je nu meteen aan de slag? Pak dan nu je kans en download mijn E-book met 5 tips voor meer energie en rust in je hoofd!

Podcast

Behoefte aan nog meer inspiratie? Luister dan nu de Happy me Happy mama podcast. Dé podcast met mega inspirerende interviews over persoonlijke ontwikkeling, het maken van tijd voor jezelf en het houden van balans tijdens het moederschap.

Meditaties

Kies voor jezelf en gun jezelf de tijd en ruimte om écht even stil te staan en in te checken bij jezelf. In te tunen bij datgene waar jij nu behoefte aan hebt. Luister mijn meditaties voor moeders hier. In de ochtend, avond of gewoon even als momentje voor jezelf.

Contactgegevens

KVK: 76582094

BTW: NL209741880B01

Privacybeleid

Algemene voorwaarden