Neem contact op

Vraag of reactie? Laat het me weten!

Stuur een bericht

10 + 10 =

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten?

Tja, het blijft een dingetje: de prijs. Per losse sessie vraag ik 85 euro. Als je echter besluit om écht volledig voor jezelf te kiezen en een pakket af te nemen van 7 sessies, dan vind ik je echt een baas! Daarom beloon ik je in dat geval met een mooie korting. 7 sessies kosten je dan niet 595, maar slechts 499 euro!

Is dit iets voor mij?

Kijk, het is eigenlijk niet aan mij om hier op te antwoorden. De vraag is namelijk niet ‘is dit iets voor mij’, maar ‘ben ik bereid om voor mezelf te kiezen’? Ben je bereid om stappen te zetten en actie te ondernemen? Dan zou ik zeggen: ja zeker! Maar, om eerst even te checken of wij een goede match zijn kun je geheel vrijblijvend een inspiratiesessie inplannen. Dit kost je niets en helpt jou om te besluiten of dit iets is waar jij écht voor wil gaan.

Wat kan ik verwachten?

Wat je kan verwachten is dat ik jou help om na te denken wat jij wilt en hoe je dit kan bereiken. Ik kom niet met oplossingen, maar stel je wel de juiste vragen waardoor jij tot besluiten kan komen over wat jij nodig hebt. Ik zal je ondersteunen en naar je luisteren, maar schroom niet om eerlijk tegen je te zijn en je te confronteren. Wat je kan verwachten is dat ik empatisch ben, maar ook een (meestal) liefdevolle schop onder je kont kan geven. Dit alles doe ik met veel passie en liefde om jou in staat te stellen het beste uit jezelf te halen en jouw dromen te bereiken.

Hoeveel tijd neemt het in beslag?

Een sessie duurt zo’n 50 minuten. Hoe veel sessies je wilt en nodig hebt is volledig aan jou. Als jij snel actie onderneemt, stappen zet en keuzes maakt dan ben je wellicht in een paar sessies op het punt waar je wilt zijn. Maar als je wat langer de tijd nodig hebt is dat ook helemaal oke. Wat ik je aanraad is om in ieder geval eens per twee-drie weken een sessie in te plannen. In het begin wat korter op elkaar en op den duur kan er wat meer tijd tussen zitten. Maar ook hier geldt: it’s completely up to you! Jij hebt de regie.

E-book

Kan je niet wachten en wil je nu meteen aan de slag? Pak dan nu je kans en download mijn E-book met 7 tips voor meer rust en balans in jouw leven!

Podcast

Behoefte aan nog meer inspiratie? Luister dan nu de Happy me Happy mama podcast. Dé podcast met mega inspirerende interviews over persoonlijke ontwikkeling, het maken van tijd voor jezelf en het houden van balans tijdens het moederschap.

Meditaties

Kies voor jezelf en gun jezelf de tijd en ruimte om écht even stil te staan en in te checken bij jezelf. In te tunen bij datgene waar jij nu behoefte aan hebt. Luister mijn meditaties voor moeders hier. In de ochtend, avond of gewoon even als momentje voor jezelf.

Contactgegevens

KVK: 76582094

BTW: NL209741880B01

Privacybeleid

Algemene voorwaarden