Aanmelden Gratis Inspiratiesessie

Lieve mama, gefeliciteerd! Wat goed dat je hebt besloten om de eerste stap te zetten op weg naar meer energie, rust in je hoofd en balans in jouw leven! Dapper dat je zo voor jezelf kiest!

Ik wil je vragen onderstaand formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Ik kan me dan voorbereiden op de sessie en jij bent er van verzekerd dat ik van waarde voor je kan zijn. Zodra je het formulier hebt ingevuld neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Ik heb er alvast veel zin in, ik hoop jij ook!

Ik ben akkoord met de privacyverklaring van Happy me Happy mama*

Nu alvast aan de slag?

Download dan hieronder helemaal gratis mijn E-book en zet vandaag nog die eerste stap op weg naar Meer Energie en Rust in je hoofd!

Over mij

Ik ben Liza, moeder van twee en coach voor worstelende moeders. Mijn missie is om jou te laten genieten van het moederschap en alle andere mooie dingen in jouw leven. Ik help je op weg naar meer energie, zelfvertrouwen, rust in je hoofd en tijd voor jezelf.  Ik help jou om je steviger in je schoenen te laten staan en jezelf (weer) op de eerste plek te zetten. Ik geloof er namelijk in dat jij als moeder pas goed voor je gezin kan zorgen als je eerst goed voor jezelf zorgt.