1-op-1 Coaching

Minder stress. Meer genieten

Wordt de moeder die jij wilt zijn!

 

 

Haal het beste uit jezelf. Ook als mama, juist als mama.

Weet je dat er iets moet veranderen, maar heb je geen idee hoe? Ik kan je helpen!

Je hebt alles waar je ooit van droomde: een lieve partner, een mooi huis en één of meerdere fantastische kinderen. Je zou je nu ultiem gelukkig moeten voelen, maar ergens blijkt er toch iets te knagen…

Stiekem verlang je wel eens terug naar de tijd zonder kinderen. Je mist tijd voor jezelf en tijd voor elkaar. Je mist de energie van  toen en de ruimte die je had om de dingen te kunnen doen waar jij écht blij van wordt.

Je hebt het gevoel dat je constant achter de feiten aan loopt, voelt je onzeker of je het allemaal wel goed doet en merkt dat je je steeds vaker gestresst voelt. Aan het eind van de dag ben je helemaal op en plof je uitgeblust op de bank….. Is dit nu wat je je had voorgesteld toen je besloot dat je zwanger wilde worden?  

 

  

 

Herken jij dit?

Energie, wat is dat?

Ooit was er een tijd dat je bruiste van de energie, maar sinds je kinderen hebt is die soms ver te zoeken. Aan het eind van de dag ben je blij dat je de dag bent doorgekomen zonder al te veel kleerscheuren en je uitgeput op de bank  of in je bed kan ploffen. Je hebt weliswaar een lijstje met dingen die je nog zou willen doen, maar om de een of andere reden komt het er maar steeds niet van.

Onzekerheid

Je vraagt je regelmatig af of je het allemaal wel goed doet. Of je je kinderen wel geeft wat ze nodig hebben. Of het wel normaal is hoe je je voelt. Of anderen hier ook last van hebben, of dat jij de enige bent. 

Jezelf kwijt

Sinds je kinderen hebt lijkt het soms wel of je jezelf bent kwijtgeraakt. Vanaf het moment van de geboorte van je eerste heb je jezelf steeds iets meer weggecijft. Tijd voor jezelf schiet er vaak bij in. En als je dan wel eens een keer een moment voor jezelf hebt vindt je het ook weer lastig om die kids even helemaal los te laten en volledig te ontspannen.

Rust en balans

Je droomt van meer rust en balans in jouw leven. Je zou meer willen vertrouwen op jezelf en los willen laten wat anderen van je vinden. Je wilt meer tijd voor jezelf en meer kunnen genieten van het moederschap en alle andere leuke dingen in je leven.

Stel je eens voor dat je…

=

Meer energie hebt aan het begin én het eind van de dag

=

Meer rust in je hoofd hebt en meer balans in je dagen

=

Beter om kan gaan met stress en tegenslagen

=

Meer tijd hebt voor jezelf (zonder je hier schuldig over te voelen)

=

Meer in verbinding staat met jezelf

=

Los kan laten wat anderen van je vinden

=

Vanuit vertrouwen keuzes kan maken die voor jou goed voelen

=

Trots bent op jezelf als vrouw én als moeder

Kortom: hoe zou het zijn om de vrouw en moeder te worden die jij wilt zijn?

Wat ik voor jou kan betekenen

Ben jij er klaar voor om die o zo gewenste rust en balans in jouw leven te gaan creëren? Om de vrouw en moeder te worden die jij wilt zijn? Ben jij bereid om te kiezen voor je eigen geluk én dat van je gezin? Dan ben je hier op de juiste plek!

Met behulp van coachingsgesprekken begeleid ik jou naar de moeder die jij wilt zijn. Samen gaan we onderzoeken wat er voor jou nodig is om dat te bereiken. Zo staan we eerst stil bij hoe je leven er op dit moment uit ziet en waar je naar verlangt. Hoe ziet bijvoorbeeld jouw ideale dag er uit? Hoe zou je jezelf willen voelen? Wat voor moeder wil je zijn voor jouw kinderen? Al deze en meer punten lopen langs, zodat  het heel helder is aan welke doelen we gaan werken.

Vervolgens gaan we stappen zetten. Hierin zal ik je ondersteunen, begeleiden en coachen. Alles met als doel zodat jij helder hebt wat je kan doen om jouw doelen te bereiken.

Tijdens de coaching ben ik er volledig voor jou. Ik denk met je mee, stel je rake vragen en kijk dwars door je smoesjes en excuses heen. Ik geef je dan ook graag een ‘liefdevolle schop onder je kont’ om er voor te zorgen dat jij tot actie komt om je doelen ook echt te gaan realiseren!

Wat gaan we doen?

Plan een gratis 1:1 sessie

Plan direct je gratis inspiratiesessie. Samen onderzoeken we wat je wensen zijn en wat ik daarin voor jou kan betekenen. En ik help je alvast op weg met 1 of 2 concrete tips waar je direct mee aan de slag kan gaan!

Doelen stellen

Yes, de eerste stap is gezet! Het is tijd om te ontdekken waar jij van droomt en wat je hoopt te bereiken. Niet alleen kijken we wat je wensen en doelen zijn, maar ook wat het voor jou zou betekenen om als je dit zou realiseren. Om vervolgens helemaal scherp te hebben waar we samen mee aan de slag gaan. Pas dan is het tijd om echt aan de slag te gaan. 

Aan de slag!

Je dromen, wensen en doelen zijn helder en concreet. De vraag is nu alleen: hoe ga je ze realiseren? 

Goed nieuws: je hoeft het niet alleen te doen. Ik ga je helpen. We onderzoeken welke stappen je te zetten hebt. Ik help je om je belemmeringen, smoesjes en excuses uit de weg te ruimen en over te gaan tot actie. Stap voor stap begeleid ik jou in het proces naar verandering.

Losse sessie

Ik werk bij voorkeur online, maar eventueel ben je welkom voor een sessie in Amersfoort Vathorst.

€85,-

incl. btw

Coach traject

Op het moment dat jij bereid met om echt in jezelf te investeren is dit het traject voor jou. Je krijgt een leuke korting en ik biedt je maximale waarde. Betalen in termijnen is mogelijk.

Als bonus krijg je bij dit traject gratis mijn slaapmeditatie voor moeders. Dus waar wacht je nog op? Plan vandaag nog je gratis inspiratiesessie en gun jezelf deze kans!

€499,-

incl. btw

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten?

Tja, het blijft een dingetje: de prijs. Per losse sessie vraag ik 85 euro. Als je echter besluit om écht volledig voor jezelf te kiezen en een pakket af te nemen van 6 sessies, dan vind ik je echt een baas! Daarom beloon ik je in dat geval met een mooie korting. 7 sessies kosten je dan niet 595, maar slechts 499 euro!

Is dit iets voor mij?

Kijk, het is eigenlijk niet aan mij om hier op te antwoorden. De vraag is namelijk niet ‘is dit iets voor mij’, maar ‘ben ik bereid om voor mezelf te kiezen’? Ben je bereid om stappen te zetten en actie te ondernemen? Dan zou ik zeggen: ja zeker! Maar, om eerst even te checken of wij een goede match zijn kun je geheel vrijblijvend een inspiratiesessie inplannen. Dit kost je niets en helpt jou om te besluiten of dit iets is waar jij écht voor wil gaan.

Wat kan ik verwachten?

Wat je kan verwachten is dat ik jou help om na te denken wat jij wilt en hoe je dit kan bereiken. Ik kom niet met oplossingen, maar stel je wel de juiste vragen waardoor jij tot besluiten kan komen over wat jij nodig hebt. Ik zal je ondersteunen en naar je luisteren, maar schroom niet om eerlijk tegen je te zijn en je te confronteren. Wat je kan verwachten is dat ik empatisch ben, maar ook een (meestal) liefdevolle schop onder je kont kan geven. Dit alles doe ik met veel passie en liefde om jou in staat te stellen het beste uit jezelf te halen en jouw dromen te bereiken.

Hoeveel tijd neemt het in beslag?

Een sessie duurt zo’n 50 minuten. Hoe veel sessies je wilt en nodig hebt is volledig aan jou. Als jij snel actie onderneemt, stappen zet en keuzes maakt dan ben je wellicht in een paar sessies op het punt waar je wilt zijn. Maar als je wat langer de tijd nodig hebt is dat ook helemaal oke.Wat ik je aanraad is om in ieder geval eens per twee-drie weken een sessie in te plannen. In het begin wat korter op elkaar en op den duur kan er wat meer tijd tussen zitten. Voor het traject hanteer ik wel een maximum termijn van 3 maanden waarin er 6 sessies plaatsvinden.

Gun jezelf een gratis inspiratiesessie van 30 minuten. Samen bekijken we wat ik voor je kan betekenen!