1 op 1 coaching

Coaching voor moeders met jonge kinderen.

Haal het beste uit jezelf. Ook als mama, juist als mama.

 

Happy me Happy mama is verder gegaan als The Resetter. Voor meer info over coaching zie ook www.theresetter.nl

 

Je hebt alles waar je ooit van droomde: een partner, een mooi huis en één of meer fantastische kinderen. Voor de buitenwereld lijk je alles voor elkaar te hebben.

En toch voelt het voor jou anders…

Natuurlijk ben je blij met je gezin, maar ergens knaagt er wat. Stiekem verlang je wel eens terug naar de tijd zonder kinderen. Je mist tijd voor jezelf. En aan tijd met je partner kom je al helemaal niet toe. Jouw aandacht gaat vooral uit naar je kinderen en die to-do lijst waar geen eind aan lijkt te komen. De tijd lijkt door je vingers te glippen en je loopt constant achter de feiten aan.

Het voelt soms of je op alle vlakken tekort schiet. Je voelt je onzeker of je het allemaal wel goed doet en bent ook steeds vaker gestrest. Je verlangt naar meer tijd voor jezelf, rust in je hoofd en rust in je lijf.

Hoe doen al die andere moeders dat toch?

Herken jij dit?

=
Gebrek aan energie

Ooit was er een tijd dat je bruiste van de energie, maar sinds je kinderen hebt is die soms ver te zoeken. Al die ballen die je in de lucht te houden hebt putten je uit. De zorg voor je gezin, je werk en dan ook nog het huishouden… pff aan het eind van de dag ben je zo moe dat je al blij bent als je uitgeput op de bank of in je bed kan ploffen.

=
Onzekerheid

Je vraagt je regelmatig af of je het allemaal wel goed doet. ‘Ben ik er wel genoeg voor mijn kinderen?’ ‘Geef ik mijn kinderen wel genoeg aandacht?’ ‘Voed ik ze wel goed op?’ ‘Kan ik ze wel geven wat ze nodig hebben?’ ‘Moet ik misschien minder gaan werken?’ Al deze gedachten maken je best onzeker.

=
Jezelf kwijt

Je cijfert jezelf steeds vaker weg en maakt geen tijd meer vrij voor jezelf. Je laat je leiden door wat anderen van je verwachten of wat ‘moet’ en ‘hoort’ in plaats van de kiezen voor wat jij belangrijk vindt. Door de waan van de dag zet je jezelf vaak op de laatste plaats. En als je dan toch een keer voor jezelf kiest voel je je schuldig of heb je moeite om de gedachten aan je kinderen los te laten.

=
Onrust

Tijd voor rust en ontspanning is er niet. Die ellenlange to-do lijst wordt alsmaar groter en voor je gevoel komt er niks af. Ondertussen blijf je maar doorploeteren en voel je jezelf steeds onrustiger worden…

Hoe zou het voor je zijn als je:

R
Vol energie de dag kan starten én aan het eind van de dag nog energie over hebt
R
Meer rust ervaart in je hoofd en in je lijf
R
Plezier kan hebben zonder dat de hele tijd die to-do lijst in je achterhoofd zit
R
Beter om kan gaan met stress en tegenslagen
R
Meer tijd hebt voor jezelf (zonder je hier schuldig over te voelen)
R
Jezelf niet langer druk maakt over wat anderen van je vinden
R
Vanuit vertrouwen keuzes kan maken die voor jou goed voelen
R
Volledig kan genieten van het moederschap en alle andere mooie dingen in jouw leven
R
Trots bent op jezelf als vrouw én als moeder

Als je nu zou starten

Ben jij er klaar voor om die ó zo gewenste rust en balans in jouw leven te gaan creëren? Om de vrouw en moeder te worden die jij wilt zijn? En ben jij bereid om te kiezen voor je eigen geluk én dat van je gezin? Dan ben je hier op de juiste plek! 

Als jij nu zou starten dan coach ik jou naar de plek waar jij wilt zijn. Samen onderzoeken we wat jouw doelen, dromen en verlangens zijn en wat er voor nodig is om dat te bereiken. Vervolgens gaan we stappen zetten en begeleid ik je van begin tot eind. 

Tijdens de coaching ben ik er volledig voor jou. Ik denk met je mee, stel je rake vragen en kijk dwars door je smoesjes en excuses heen. En geef je dan ook graag een ‘liefdevolle schop onder je kont’ om er voor te zorgen dat jij tot actie komt om je doelen ook echt te gaan realiseren.

Aan de hand van 1-op-1 coachgesprekken, video’s en opdrachten gaan we samen aan de slag om er voor te zorgen dat jij weer optimaal kan gaan genieten van het moederschap en alle andere mooie dingen in jouw leven.

Aan het eind van het coachtraject:

Sta jij veel steviger in je schoenen. Je weet je wie jij bent en waar je voor staat, als vrouw en als moeder. Je weet heel goed wat jij nodig hebt en wat er voor nodig is om dat te bereiken.

Durf jij te doen wat voor jou écht belangrijk is en geef jij je leven vorm zoals jij dat graag wilt. Je maakt je niet langer druk over wat anderen van jou vinden.

Heb je meer rust in je hoofd en in je lijf. Je weet waardoor je hoofd overloopt, maar ook hoe je dat voortaan kan voorkomen. 

Geniet je bewust en volop van het moederschap en alle andere mooie dingen in jouw leven. Je plant tijd voor jezelf in zonder dat je je schuldig voelt naar de kinderen of je partner toe.

Ben je trots op wie jij bent, waar je voor staat en hoe jij je kinderen opvoed. Met volle overtuiging kan je zeggen dat jij een hele goede moeder bent!

En, gun jij het jezelf?

Testimonials

Ik voelde me altijd gejaagd en gestrest en had zelden ‘geniet momentjes’ in het moederschap. Het was vooral veel ploeteren en doorbijten. Aan het eind van de dag had ik geen energie meer over. Ook had ik vaak hartkloppingen. 

Dankzij jouw coaching maak ik mezelf nu belangrijk en kies ik voor tijd voor mezelf. Het schuldgevoel is veel minder en niet alle tijd hoeft nuttig opgevuld te worden. Sinds ik dat besef zijn de dagen veel relaxter en geniet ik meer van de kinderen. In plaats van druk te zijn met het huishouden neem ik nu veel vaker de tijd om even naar buiten te gaan of om even echt samen met ze wat te doen. Ik sta sterker in mijn schoenen en sta achter mijn beslissingen. En ik heb geen last meer gehad van hartkloppingen!

Patty - moeder van een zoon (2) en dochter (5)

Dankzij de coaching kom ik meer aan mijn eigen behoeften toe, voel ik mij
veel meer in mijn kracht en voelt het leven makkelijker! Ik vergelijk mezelf nu
minder met andere moeders en voel me veerkrachtiger. Ik zit niet meer in de
gevangenis van het gezinsleven waarin ik me helemaal opofferde voor de
anderen. Ook neem ik nu meer ruimte voor mezelf! Ik voel me levendiger.

Ik ben me bewust geworden dat ik mijn gedachten niet ben maar dat ik ze zelf
kan kiezen. Door me te focussen op positieve gedachten en daar de dag mee te
beginnen trek ik ook positieve gedachten aan. Eerst overkwam een gedachte me en daar reageerde ik op. Nu bekijk ik de gedachte sneller en kan ik kiezen voor een andere. Ik zit nu zelf vaker achter het stuur; ik heb meer zelfregie.

Ik sta weer meer in contact met mezelf. Dat contact was ik aardig kwijt. Wat een groot cadeau, deze coaching!

Irene - moeder van 2 zoons (3 en 5)

Veelgestelde vragen

Is dit iets voor mij?

Laat ik je een vraag stellen: wat zou het jou op kunnen leveren wanneer jij nu zou besluiten voor jezelf te kiezen? Energie? Balans? Rust? En ben je bereid om hier voor te gaan? Ben je bereid om actie te ondernemen en stappen te gaan zetten?

Als je deze vragen met ‘ja’ kan beantwoorden, dan is dit zeker iets voor jou! Maar, om eerst even te checken of wij een goede match zijn kun je geheel vrijblijvend een inspiratiesessie inplannen. Dit kost je niets en helpt jou om te besluiten of dit iets is waar jij écht voor wil gaan.

Wat kan ik verwachten?

Ik ga je helpen om na te denken. Stil te staan bij wat je écht wilt. Wat jouw dromen zijn. Welke doelen je wilt behalen. En hoe je deze ook kan bereiken.

Ik kom niet met oplossingen, maar stel je wel de juiste vragen waardoor jij tot besluiten kan komen over wat jij nodig hebt. Ik zal je ondersteunen en naar je luisteren, maar schroom niet om eerlijk tegen je te zijn en je te confronteren.

Ik ben empathisch, maar kan ook een (meestal) liefdevolle schop onder je kont kan geven. Dit alles doe ik met veel passie en liefde om jou in staat te stellen het beste uit jezelf te halen en jouw dromen te bereiken.

Hoeveel tijd neemt het in beslag?

De gesprekken duren 60 tot 75 minuten. Daarbij krijg je per gesprek huiswerk. Hier kan je zo veel en zo weinig tijd aan besteden als je zelf wilt, maar ik raad je aan om er ten minsten een halfuur tot een uur per week voor vrij te maken.

Ik twijfel nog...

De enige vraag die ik je in dit geval wil stellen is: wat wil je écht? Wat is voor jou nu écht belangrijk?

Er is namelijk nooit echt een goed moment om te starten. Er zullen altijd redenen zijn om het niet te doen. Maar als jij blijft uitstellen ontneem je jezelf ook de kans om nu eens écht voor jezelf te kiezen en optimaal te kunnen genieten. En zeg nou zelf: dat is toch wat je het allerliefste wilt?

1:1 COACHING

3 maanden lang

► Uitgebreide intake van 45-60 min.

►6 persoonlijke coachsessies van 60-75 min. waarin ik je in elke sessie overlaadt met enorme waardevolle inzichten.

► Praktische tips en tools waar je direct mee aan de slag kan

► Opdrachten speciaal op jou afgestemd, zodat jij des te meer resultaat gaat bereiken.

► Bonus meditaties speciaal voor jou als moeder